10+1 Tipp

 

Kiút a diéta káoszból

10+1 tipp, ha a diétázol, sportolsz és mégsem éred el a céljaid

(letölthető ingyenes PDF)

Az internet világában számos táplálkozási és életmód ajánlás létezik a fogyáshoz, alakformáláshoz, egészség megőrzéséhez és visszaszerzéséhez. Sokszor egymásnak ellentmondó állításokkal. Kész információs káosz, most akkor melyiknek higgyél? Melyiket válaszd? Az nyer, aki kiszűri a nagy zajból a valóban hasznos tudásanyagokat.

Legyél nyitott gondolkodású, de szkeptikus is egyszerre! Én egészségvédelmi szakirányos biológus mérnökként végeztem, kenus élsportoló voltam. Nagyon kíváncsi vagyok az emberi anyagcsere, egészséges működés rejtelmeire, a legmélyebb szinten. Csakis a legjobb, legmodernebb nézetek érdekelnek, rengeteg időt fordítottam az elmúlt években extra tanulásra ezen a területen. Azt látom, hogy sokaknál az alapvető, természetes, ingyenes dolgok hiányoznak napi szinten, hogy egészségesek legyenek… Azt tudom megmutatni, hogy mi van ebben az utcában!

Tehát milyen okok lehetnek a háttérben, ha a diétázás vagy a sport nem hozza a kívánt eredményeket?

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és küldöm PDF-ben a 10+1 tippet!

Email*
Név*

Az adataidat bizalmasan kezeljük. Az űrlap kitöltésével feliratkozol a havonta megjelenő hírlevélre, melyről bármikor leiratkozhatsz.